top of page

 

    TOPMERKEN

            &

ZO GOED ALS NIEUW

MERK-KINDERKLEDING

SWEET/REPEAT verkoopt alleen de allermooiste merken, zoals Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Petit Bateau, Tumble 'n Dry, Vingino, Name It, Noppies, Claesen's, Scotch & Soda, Imps & Elfs, Feetje, Mim-pi en nog meer in de maten 50 t/m 176.

KINDERBOEKEN

SWEET/REPEAT is ook dé plek wie van  kinderboeken houdt. Onze boeken zijn altijd in nieuwstaat, maar wel voor een kleine prijs. Van het meest prachtige prentenboek  tot spannende leesboeken & van voorleesboeken tot grappige en makkelijk leesbare boeken. Dus ben je op zoek naar het ideale cadeau voor verjaardag kraamvisite of feestdagen? Bij ons zul je het vinden.

HOUTEN SPEELGOED

SWEET/REPEAT verkoopt ook houten speelgoed van het hogere segment. Houten speelgoed is robuust veilig & duurzaam. Het is uiteraard van goede kwaliteit, praktisch nieuw & heel betaalbaar.

KERST & INTERIEUR

Uiteraard laten wij de feestdagen niet zomaar voorbij gaan. Juist in deze tijden is het fijn om meer gezelligheid in huis te halen met een prachtig versierde kinderkerstboom, een houten kerststal om mee te spelen of een vintage sneeuwbol/muziekdoos . Een schattige pluche rudolf the rednosed reindeer of een kerstbeer mag natuurlijk ook niet ontbreken.

WhatsApp Image 2023-07-14 at 15.07.37 (1).jpeg
Poppy foto 3.jpg
Melody foto3.jpg
Suze foto1.jpg
bottom of page